AI Transscriptie software

Het transcriberen van audio is een vervelende en tijdrovende klus, tenminste tot de komst van ai transscriptie software. Hiervoor was het noodzakelijk om audio handmatig om te zetten naar tekst. Dat hield in dat dit niet sneller kon dan dat je typesnelheid toeliet.

Het overzetten van audio naar tekst met ai transscriptie software

Met de komst van AI Transscriptie software is dit allang niet meer zo. Deze software werkt zelfs vele malen sneller dan dat de audio is opgenomen. Met de komst van technieken zoals Natural Language Processing is urenlang teksten transcriberen terwijl je voor een luidsprekertje zit verleden tijd.

Hoe snel is AI transscriptie software? transscriberen kost gewoonlijk tussen 10% en 20% van de tijd die de opname normaal in beslag neemt. Daarom duurt het voltooien van een opname van 10 minuten meestal minder dan 2 minuten, als je goede software zoals Sonix hebt

Of het nu gaat om een interview of lezing de opname kan gemakkelijk rechtstreeks naar de software geuploadt worden en binnen enkele minuten volledig bewerkt transcript hebben. Alles wat er op de opname gezegd werd, is klaar om te gebruiken op elke manier die je maar wil.

Ai transscriptie software maakt het daarnaast enorm veel goedkoper de taak uit te voeren. Mensen krijgen immers betaald per uur. Daarnaast is met de snelheid van software een half uur aan video, binnen 8 minuten omgezet naar tekst.

De beste ai transscriptie software

Sonix

Sonix transcribeert, vertaalt en helpt je automatisch je audio en video bestanden te organiseren in meer dan 40 talen. Snel, nauwkeurig en betaalbaar, en heeft miljoenen gebruikers van over de hele wereld.

Het maken van transcripties is tijdrovend en zwaar werk. Je moet naar de audio of video luisteren, en het dan woord voor woord uittypen.

Maar wat als er een manier was om gemakkelijk transcripties te maken van alle soorten media?

Sonix maakt het maken van transcripties even gemakkelijk als op play drukken! Upload gewoon je video, youtube url of audio bestand en sonix.ai doet al het werk voor je. Het gebruikt geavanceerde algoritmes voor machine learning die snel spraak in tekst kunnen omzetten met grote nauwkeurigheid (meer dan 95% nauwkeurig).

De dienst werkt ook op video’s van lagere kwaliteit, zoals oude opnames, zodat je ook hier nog meer tijd bespaart!

Leave a Comment