Jasper ai review, (voorheen Jarvis ai)

Deze Jasper ai review is geschreven om het de Nederlandse tekstschrijvers duidelijk te maken wat het pakket kan, en wat het te bieden heeft om goede Nederlandse teksten te kunnen genereren. We leggen de verschillende ‘ templates’ voor je uit, en geven voorbeelden van gegenereerde teksten.

Jasper wordt gebruikt voor het schrijven van pakkende teksten voor:

 • Website artikelen en blog posts
 • Korte social media posts
 • pakkend advertentie teksten voor alle social media platformen

En nog veel meer, verdeeld onder 50 verschillende templates die je kunt gebruiken voor elke denkbare situatie.

Jasper ai of Jarvis

Jarvis.ai heeft zijn naam veranderd naar Jasper.ai, dit om misverstanden met de Jarvis uit de film weg te nemen. Jasper.ai doet het qua naam echter net zo goed ( What’s in a name?), en er veranderd niets aan de manier waarop deze ai tekstgenerator zijn werk doet.

Jasper.ai is namelijk tegenwoordig een van de meest populaire ai copywriting tools met de betere resultaten. het is een tool die schrijvers en bloggers kan helpen ( als je het op de juiste manier gebruikt) om meer content te genereren door het voor je te laten schrijven.

Jasper.ai lijkt de nr 1 ai copywriting tool van dit moment, en om na te gaan of dit daadwerkelijk zo is zijn we de tool gaan gebruiken om te bepalen of die bewering juist is.

TL;DR Conclusie

Jarvis AI is voor mij een levensveranderend hulpmiddel geworden. Ik doe er gewoonlijk een week over om blogberichten van ongeveer 2500-3000 woorden te schrijven. Maar met behulp van dit hulpmiddel kan ik er al meerdere per dag schrijven. Hiervoor raadt ik het BossMode pakket aan omdat het starter pakket me teveel limiteert.

Jasper ai Nederlands

Nederlandse gebruikers van Jarvis zullen wel wat vaker tegen ‘onzin’ aanlopen. Dat wil zeggen dat de content die gegenereerd wordt vaak niet echt ergens op slaat. Het best gebruik je Jasper.ai in het Engels. Hoe je dit kan doen is vanaf hier te lezen.

Het wordt getraind door tekstschrijvers en conversie-experts, dus, je kunt een kwalitatief betere output van deze AI verwachten dan andere tools. Het bespaart je een hoop tijd en daarmee geld.

Het biedt ook gratis proefversie. Uitstekende klantenondersteuning. En een actieve community via facebook met behulpzame mede schrijver.
De prijs van Jasper ai begint met het starter pakket: $29 per maand voor het genereren van 20.000 woorden.

Wat is jasper.ai?

Jasper is een Ai copywriting assistent (online software) voor het schrijven van teksten, reclame uitingen en zelfs boeken en digitale handleidingen behoren tot de mogelijkheden die je met Jasper ai in een handomdraai moet kunnen maken.

Jasper ai biedt hulp en ondersteuning door meer dan 50 templates te hebben die allemaal op een specifieke functie zijn toegespitst. Denk hierbij aan blog posts, social media berichten, website content, youtube video beschrijvingen, kopteksten, scripts voor video, verhalen schrijven, boeken en meer.

seo vriendelijke inhoud genereren

Jasper ai genereert inhoud die zowel origineel als seo-vriendelijk is. De Jasper ai software is in staat originele inhoud te genereren die rankt op google.

de SEO vriendelijkheid zit hem in de actieve stem die gebruikt wordt om de teksten mee te genereren.

Ik zocht een eenvoudig hulpmiddel dat me kon helpen met mijn copywriting, en dit leek me de perfecte oplossing. Deze AI software kan alles doen, van het parafraseren ( herschrijven) van inhoud uit een artikel, tot het genereren van een originele passage die aan je behoeften voldoet.

Verhoogt conversies met betere advertentieteksten

Schrijf en test gemakkelijk meer tekstvariaties om verkoop te verhogen en de ROAS (Return On Advertising Spend) te verbeteren. Jarvis kan advertentie teksten genereren voor Google ads alsmede Facebook ads en daarmee alle andere plaformen waarvoor je een tekst nodig hebt.

Overzicht van het Jasper ai aanbod

Creator

🚀De kracht van AI voor Solopreneurs! 💼 Ontgrendel het potentieel van generatieve AI om je dagelijkse taken te stimuleren met je eigen unieke merkstem! Slechts €39/maand, jaarlijks gefactureerd, en geniet van een GRATIS proefperiode van 7 dagen!

🌟 Voordelen:
✅ Onbeperkt* AI-gegenereerde woorden
✅ 1 stoel
✅ 50+ sjablonen
✅ 1 merkstem
✅ 50 herinneringen

Teams

🚀 Teams: Samenwerkend succes voor kleine marketinggroepen! 🎯 Geef je team de kracht om content te creëren voor meerdere campagnes met gemak. Ons populairste abonnement, voor €99/maand, jaarlijks gefactureerd, en een GRATIS proefperiode van 7 dagen!

🌟 Voordelen:
✅ Alles in Creator, PLUS:
✅ 3 stoelen (extra stoelen €49/maand per stoel, jaarlijks gefactureerd)
✅ Documenten & Workflows
✅ 3 merkstemmen
✅ 150 herinneringen

Business

🚀 Business: De ultieme AI-oplossing voor groeiende organisaties! 🌐 Gepersonaliseerd, schaalbaar en veilig AI-platform om de workflow van je afdeling te stroomlijnen. Neem contact met ons op voor aangepaste prijzen!

🌟 Voordelen:
✅ Alles in Teams, PLUS:
✅ 10+ stoelen met SSO
✅ Vertrouwd door meer dan 100.000 innovatieve bedrijven wereldwijd
✅ Onbeperkt aantal merkstemmen
✅ Onbeperkt herinneringen

Starter pakketBoss Mode
Gemiddelde cijfer9.89.8
Woorden per maandmax 20.000 (1 mnd +10.000 via link)50.000 +
Best voorkorte tekstenlange content
Aantal gebruikers1-101-10
Teruglezen van tekst6003000
Aantal Templates50+50+
Aantal talen25+25+
Projecten aanmaken ongelimiteerd ongelimiteerd
Supportvia E-mail, chat en community via E-mail, chat en community
Community toegangJaJa
SEO integratie via SurferSEONeeJa
Recepten (eigen templates)NeeJa
Jarvis Commando’sNeeJa
Gratis proefperiode5 dagen5 dagen
Geld terug garantie5 dagen of tot 20.000 woorden5 dagen
Kosten per Maand$ 29Vanaf $ 59
Kosten per maand/Jaar$ 24$ 49
Eenvoudig in gebruikJaJa
Hierboven een overzicht van alle eigenschappen die jasper en zijn abonnementen te bieden hebben. Hieronder vind je per onderwerp hoe de score tot stand komt, of wat het precies inhoudt

Jasper ai, gemiddelde cijfer van reviews

Jasper ai krijgt een gemiddeld cijfer wat is opgenomen uit de verschillende websites waar mensen review hebben achter gelaten. Als voorbeeld drie totaalscores van o.a Capterra, Trustpilot en G2.

Gebruikers zijn over het algemeen enorm positief, en wanneer je Jasper ai eenmaal doorhebt is het niet moeilijk voor jezelf te bepalen waarom dat is. Gezien het werk dat het je uit handen neem, en de tijd die je kan besparen als je de verschillende templates onder de knie hebt.

Jasper ai Free Trial en gratis proberen

Jasper kent niet een ‘Free Trial’ dat geprobeerd kan worden zonder vooraf voor een pakket te betalen. Dat wil zeggen dat gebruikers een account aanmaken, een pakket kiezen en hiervoor betaalgegevens opgeven, om vervolgens toegang te krijgen tot het pakket.

Mocht je echter na 5 dagen niet volledig tevreden zijn, om welke reden dan ook, dan wordt het bedrag zonder problemen terugbetaald. Hier zit geen risico aan, en ik heb nergens kunnen lezen dat dit alsnog achteraf een probleem is geweest voor gebruikers.

Woorden per maand

Jasper ai bestaat sinds kort uit 2 pakketten. ( Dit waren er 3, maar omdat de boss mode zoveel meer te bieden heeft, tegen het verschil van $ 20, hebben ze het tussenpakket weggehaald.

Het starter pakket biedt je 20.000 woorden per maand ( met 10.000 extra credits via deze link). Deze woorden worden gerekend over het totaal dat Jarvis heeft gegenereerd, en dus niet alleen over de woorden die je hebt gebruikt. Elke keer dat je op de knop ‘Generate’ drukt, worden de woorden die gegenereerd worden van je quota afgehaald.

Bij het Boss Mode pakket doet dit er niet meer toe. Omdat je binnen deze optie veel meer vrijheid en betere resultaten boekt. Hier zit ook de grootste leerschool, aangezien je flink kunt testen, haal je met een trial van de bossmode hier absoluut het meeste uit.

We raden daarom aan om een trial met BossMode aan te gaan als je echt wilt weten wat Jasper ai in huis heeft.

Aantal gebruikers in Jasper ai

Het aantal mensen dat tegelijkertijd ingelogd kan zijn om aan de slag te gaan met Jasper ai zijn 10 mensen in zowel het starter als het bossmode pakket.

Het starter pakket heeft een limiet aan het aantal woorden, dus hier met meerdere mensen aan werken zorgt er alleen maar voor dat het sneller verbruikt wordt.

Aan de andere kant zullen veel mensen persoonlijk aan de slag gaan met Jasper ai copywriting, dus is 1 gebruiker meer dan voldoende. Zoals boss mode dit ook aanbiedt.

Teruglezen van tekst

Tijdens het gebruik van Jasper ai in zijn long form editor zal de ai bij elk woord/karakter de tekst teruglezen om te bepalen welk woord hij nu gaat schrijven. Om te voorkomen dat hij zich blijft herhalen is het daarom belangrijk dat hij zo veel mogelijk ‘ziet’ van wat hij al geschreven heeft.

Het startpakket geeft Jasper ai ruimte aan 600 karakters ( géén woorden) en is dus beperkt te kunnen zien wat hij al geschreven heeft.

Bossmode zorgt er voor dat hij stukken beter weet wat er al staat omdat hij hier 5x meer tekst kan zien.

Jasper ai templates

Meer dan 50 Templates om uit te kiezen, voor elk wat wils, maar ook om te gebruiken in je long form editor.

Verderop in het artikel hebben we voor elke beschikbare template geschreven wat dit kan. bij sommige hiervan hebben we ook een voorbeeld voor je neergezet, zodat je kan zien met welke input je welke resultaten kunt boeken.

Aantal ondersteunde talen van Jasper ai

Jasper ondersteunt op dit moment meer dan 25 talen, waaronder Nederlands. Dit betekent dat het voor je Nederlandse blog, maar ook voor andere taalvarianten een mogelijkheid voor je biedt.

Tweetalige websites bijvoorbeeld hebben op deze manier in alle gevallen een voordeel aan Jasper.

Het genereren van teksten werkt het best in het Engels. Engelse tekst is veel meer voor handen was, toen het model van GPT-3 met deep learning gemaakt werd.

Projecten aanmaken

Als je aan meerdere onderwerpen tegelijkertijd werkt is het fijn om hier aparte projecten voor te hebben. Ook is het een voordeel dat de tekst waarmee je gegenereerd hebt blijft staan in de templates waarin je hebt gewerkt. Zo kan je altijd terugspringen naar een ander template als je hier opnieuw, met dezelfde invoer iets nuttigs wilt maken.

Support

Om te beginnen heeft Jasper ai een volledig bootcamp inclusief video’s die je op weg helpen Jarvis te gebruiken.

De ondersteuning van Jarvis is meer dan adequaat. En je kiest eigenlijk zelf via welk medium je deze ondersteuning krijgt.

Zo is het mogelijk je vraag te stellen aan de facebook community, je kan een mail sturen naar de mensen van het support team, of chatten met een van de leden via messenger.

daarnaast is er een bibliotheek aanwezig waarin de meeste vragen al uitgelegd worden, en je vaak de vraag helemaal niet hoeft te stellen ( RTFM )

Community Toegang

Jasper heeft een facebook groep vol met mede copywriters waar iedereen welkom is om lid te worden. Ook mensen die nog geen toegang hebben tot Jasper kunnen hier vragen stellen, voor ze besluiten de trial te starten.

Om toegang tot de community te krijgen hoef je alleen maar te vragen lid te mogen worden. Binnen vaak enkele minuten is je toegang goedgekeurd en kan je bij alle leuke mensen en informatie.

Hier worden topics besproken, nieuwe features aangekondigd, zijn de mensen achter Jasper te vinden en kan je terecht met al je vragen.

SEO integratie via SurferSEO

Het starter pakket biedt geen extra integratie met SurferSEO aan. Eerlijk gezegd vind ik het persoonlijk niet nodig omdat ik aardig wat kennis van SEO heb.

SurferSEO kan ingeschakeld worden bij de instellingen van je profiel

Heb je geen kennis van seo, of vind je het makkelijk als je tijdens het werken kan zien of je artikel uit goede SEO bestaat, dan kan het bossmode plan je hier bij helpen.

SurferSEO zit echter niet inbegrepen bij de prijs, en je hebt hier dus een abonnement voor nodig. Een leuk detail is dat Jasper ai je een eenmalige mogelijkheid geeft om SurferSEO volledig te gebruiken, een maand lang, voor slechts $1.

Eenmaal ingelogd in SurferSEO via een ander tabblad van je browser, zorgt er voor dat Jasper de koppeling kan maken, en je hiermee aan de slag kan.

Voordelen van Jasper.ai

 • Helpt mensen om de problemen van writer’s block te doorbreken, zodat ze 10X zo snel iets kunnen schrijven en meer tijd besparen.
 • Je zult in staat zijn in dagen meer inhoud te schrijven dan in een maand.
 • Het genereert 99% originele inhoud.
 • Uitstekende klantenondersteuning via meerdere kanalen.
 • Toegang tot de AI copywriters gemeenschap (50k+ actieve leden!).
Jasper facebook groep met 57,8 duizend leden
 • Academie om SEO strategieën en sociale media marketing te leren.
 • Ondersteunt 26 verschillende talen.
 • Uitgebreide document editor voor het schrijven van lange inhoud.
 • Geïntegreerde Grammarly software om grammaticafouten te herstellen. Je hoeft geen apart Grammarly abonnement te kopen als je Jasper gebruiker bent, zodat je tot $ 100/maand kunt besparen.
 • AI-gestuurde lange-vorm assistent voor bloggen.
 • 50+ templates voor korte teksten.
 • Ze bieden een 5-daagse gratis proefperiode met 10.000 bonuspunten voor alle plannen. Tijdens de proefperiode hoef je niets te betalen.
 • Betaalbaar voor de meeste gebruikers. Het startersplan kost $29/mnd voor het genereren van 20.000 woorden.
 • 7-dagen direct geld-terug garantie, andere firma’s doen er gemiddeld 30 tot 90 dagen over.

Nadelen van Jasper.ai

 • Niet eenvoudig om te leren, er zit een aardige leerweg aan het proces om Jasper te leren kennen, en te weten hoe hij ‘denkt’
 • Tekst kan soms worden herhaald. Jasper leest een x aantal tekens van wat hij al geschreven heeft. ( bossmode kan het verst teruglezen, en voorkomt dit probleem grotendeels). Als je hier overheen gaat weet hij niet altijd wat er wel en niet geschreven is. Dit vraagt om een aanpassing of iets meer uitleg bij het stuk dat je hem wilt laten schrijven.
 • Gegenereerde tekst is soms niet relevant. Dit is echter met wat eenvoudige aanpassingen veel beter te sturen.
 • Jasper ‘kent’ ongeveer 10% van het internet tot en met het jaar 2019. Dat betekent dat Jasper geen kant en klare antwoorden heeft op actueel nieuws in de wereld. Dit komt niet door de software zelf, maar door het platform waarop de techniek gebaseerd is ( GPT-3 )
 • Nederlandse tekst kan prima werken in de kortere versies van de templates. maar wil je meer content ineens schrijven raden we aan dit in het Engels te doen.

Als je na het lezen van bovenstaande voor en nadelen toch nog vragen hebt, of meer wilt weten over Jarvis, dan geven we graag uitleg over twijfels die je mogelijk nog hebt.

Jasper en Nederlands

Ik heb in de 5 dagen gratis trial aardig wat geprobeerd voordat ik besloot om de premium ( Boss Mode ) versie aan te schaffen. De premium versie gaf me namelijk een langere tijd om Nederlands schrijven met Jasper goed onder de knie te krijgen.

Schrijf je artikel in het Engels en vertaal deze via de betere vertaaldienst van Deepl.com.

Uiteindelijk is werken met Jasper aan te raden in het Engels te doen. Als je hier het fijne van wilt weten kan je onderstaande voorbeelden bekijken.

De reden waarom andere talen ‘minder’ zijn

De tool werkt op GPT-3, en heeft ca. 10% van de teksten op het internet geleerd om zijn deep learning een goede basis te geven. Maar Nederlandse teksten zijn een beetje ondergeserveerd online, als je dit gaat vergelijken met Engelse teksten.

Omdat er in het Engels vele malen meer geschreven is, is de werking en output hier vele malen beter van. Dus zullen de resultaten die in het Nederlands tegenvielen, juist in het Engels veel beter kloppen.

Hoe maak je teksten die kloppen in het Nederlands

Ai copywriting in het Nederlands werkt het best met een vertaalhulpmiddel ernaast. Dat is de beste weg ( nu nog ) om goede inhoud in het Nederlands te schrijven. Het vertaalhulpmiddel dat ik je aanraadt te gebruiken is Deepl.com.

Deepl.com heeft de meest taalzuivere vertaalmogelijkheden voor Nederlandse tekstschrijvers, en daarbij: Het is gratis te gebruiken.

Jasper ai voorbeelden van kloppende tekst maken.

We nemen het PAS template er even bij. We vullen in de vensters de productnaam in, en geven uitleg over het probleem en de oplossing waarvoor we content willen hebben:

Zoals je hierboven ziet heb ik de velden in het Engels omschreven. Verderop zal ik hetzelfde doen maar dan in het Nederlands zodat je de verschillen duidelijk kan zien.

Als we nu op de “Generate AI Content” klikken worden er drie stukken tekst gegenereerd:

Tekst 1:

Problem: The problem is that when you try to create content in Dutch, it doesn't work as well. 

Agitate: English commands are easier for the AI to understand than Dutch commands and this makes it really hard to generate good content in your own language. To make this work for you, we use deepl.com software which translates english text into dutch text. Now we can copy and paste this into our own blog or advertisement and publish it on social media channels like Facebook, Instagram etc..

Solution: By using deepl's machine translation software together with Jarvis' AI technology we can create great looking blog posts and advertisements in a fraction of the time compared to other methods out there!

Tekst 2:

Problem: Translating content from English to Dutch doesn't work as well as generating this in English. Jarvis understands English commands way better than Dutch. To make this work for you, you need to feed the AI english commands, to have it output english text. The next step, using deepl.com software, is translating this to dutch. Now it 's ready to be copied and pasted into your own blog or advertisement

Agitate: You can use these translations on your website or social media accounts but there are some things that will stand out if they are not translated correctly! If you're looking for a solution that will give your site more credibility without spending hours writing copy yourself then look no further!

Solution: This is why we created our translator tool which allows anyone with little time and low budget's the ability generate great results by simply having them enter their original text in english and click "translate". It automatically translates it into another language of choice (

Tekst 3:

Problem: I want to write in Dutch, but my Jarvis software doesn't understand Dutch commands.

Agitate: You can use deepl.com to translate your content from English into Dutch and then copy and paste it into your blog or advertisement. 

Solution: Use deepl.com software to translate the english text you generate with Jarvis, so that you can make money in Holland too!

Helemaal niet gek, door het probleem en de oplossing hiervoor te omschrijven weet de AI een reeks prima teksten te maken. Maar het is nog niet in het Nederlands, en daar gaat het ons om.

We kiezen vervolgens de tekst die het beste lijkt te kloppen en het probleem het duidelijkst of leukst omschrijft. In dit geval kies ik voor Tekst 1, omdat ik hier het meest vrolijk van werd

Gegenereerde tekst vertalen naar Nederlands met Deepl

We selecteren nu deze tekst en kopieren we naar de online vertaaltool van Deepl.com. Zodra je de tekst in het veld van Deepl.com zet, gaat de online tool direct aan het werk deze te vertalen:

Je kunt er nu voor kiezen de tekst te gebruiken zoals deze is, maar het is ook mogelijk vanuit de tool op woorden te klikken, als je deze vervangen wilt hebben met iets anders:

Voor elk woord dat je aanklikt, kan de tool alternatieven aanbieden.

Voorbeeld van deepl.com wanneer je op een woord klikt. je ziet dat er andere mogelijkheden verschijnen waar je uit kunt kiezen.

In de premium versie van Deepl.com is het ook mogelijk te kiezen voor een informele versie van de vertaalde tekst.

Hier is te zien dat je kan kiezen voor een informele variant van de vertaalde tekst.

De premium versie kost slechts € 8.99 per maand, en geeft je ook de mogelijkheid de Deepl.com tool voor windows te installeren. Hiermee vertaalt het programma direct door op de knopt CTRL + 2x C in te drukken. Super handig!

Wat we na de vertaling overhouden is een informatief stuk tekst, die bijna direct te gebruiken is. Als er aanpassingen nodig zijn kan je dit in de online tool doen, of in je eigen blog.

De uiteindelijke tekst ziet er dan als volgt uit:

Het probleem is dat wanneer je inhoud in het Nederlands probeert te maken, het niet zo goed werkt. 

Engelse commando's zijn makkelijker te begrijpen voor de AI dan Nederlandse commando's en dit maakt het echt moeilijk om goede content te genereren in je eigen taal. Om dit voor u te laten werken, gebruiken we deepl.com software die engelse tekst vertaalt naar nederlandse tekst. Nu kunnen we dit kopiëren en plakken in onze eigen blog of advertentie en het publiceren op social media kanalen zoals Facebook, Instagram etc..

Door gebruik te maken van deepl's machine translation software samen met Jarvis' AI technologie kunnen we geweldig uitziende blog posts en advertenties maken in een fractie van de tijd in vergelijking met andere methodes die er zijn!

Een voorbeeld hoe dit minder werkt in Nederlands

Om te laten zien dat bovenstaande in Nederlands echt lastiger is heb ik dezelfde stappen genomen met dezelfde tekst. Zoals hieronder:

Het commando en de tekst waarmee gewerkt wordt zijn nu in het nederlands ingevoerd. ( ook zijn de instellingen binnen de tool naar volledig nederlands gezet:
taalopties om volledig binnen Nederlands te werken

Tekst 1:

Probleem: Nederlands is niet een taal die door veel mensen in de wereld wordt gebruikt. Dit betekent dat het moeilijk is om goede inhoud te vinden die in het Nederlands is geschreven, en als je die vindt, kan Jarvis de meeste inhoud niet lezen of begrijpen.

Doe je best: Je hebt veel goede ideeën voor blogberichten, maar weet niet hoe je ze in het Nederlands op je website krijgt? We hebben je gedekt! De deepl vertaler zal elke tekst die in het Engels is geschreven omzetten in de taal van uw keuze. Gewoon kopiëren en plakken!

Oplossing: Met onze software kunt u binnen enkele seconden teksten vertalen van het Engels naar elke andere taal. Het maakt gebruik van machine learning technologie op basis van neurale netwerken met duizenden parameters getraind op datasets met miljarden woorden vertaald tussen verschillende talen met behulp van onze vertaling motor. Het algoritme is ontwikkeld met state-of-the art technologieën waaronder deep learning, woord embeddings en aandacht mechanismen die in staat zijn om te gaan met complexe linguïstische structuren typisch voor natuurlijke menselijke talen zoals syntaxis, morfologie en idiomen terwijl het nog steeds

Tekst 2:

Probleem: U spreekt Engels en wilt er zeker van zijn dat uw Nederlandse publiek u begrijpt 

Ageren: Vertalen van het Nederlands naar het Engels is niet zo eenvoudig als het klinkt. Het is al moeilijk genoeg om de juiste woorden te vinden, maar als u ook nog een vertaler nodig hebt voor zinsbouw en grammatica, dan kan het echt ingewikkeld worden.

Oplossing: de software van deepl.com maakt het vertaalproces veel eenvoudiger en sneller dan andere tools op de markt (waaronder Google Translate). De deepl-vertaler maakt gebruik van neurale netwerken in plaats van algoritmen voor machinaal leren, wat betekent dat vertalingen nauwkeuriger zijn dan ooit tevoren. Deze AI-aangedreven tool maakt vertalen zo eenvoudig dat zelfs niet-technische mensen het met gemak kunnen gebruiken! Met deze nieuwe technologie tot uw beschikking, zal het genereren van inhoud in meerdere talen een koud kunstje zijn! Het maakt niet uit in welke taal u spreekt of schrijft - wij staan achter u!

Tekst 3:

Probleem: Nederlandse inhoud presteert niet zo goed als Engelse inhoud, en dat is een probleem voor iedereen die producten of diensten in Nederland probeert te verkopen.

Ageren: De reden waarom het moeilijk is om Nederlandse tekst van goede kwaliteit te genereren, komt door de taalbarrière tussen uw AI-vertaler en uw doelmarkt 

Oplossing: deepl.com software vertaalt Engels naar Nederlands met behulp van machine learning-technologie, met menselijke proofreading inbegrepen bij elke stap van dit proces. Zo kunt u marketingteksten van hoge kwaliteit maken in elke taal!

Het is niet gek wat er gemaakt wordt, maar je kan aan de tekst zien dat het geen natuurlijke Nederlandse spreektaal is wat er gegenereerd is. Vooral niet aan de zin bij tekst 1: ” We hebben je gedekt! “, dit is overduidelijk een vertaling van “We’ve got you covered!” wat in het Engels wél natuurlijke spreektaal is.

Conclusie

Schrijven met Jarvis raadt ik je aan in het Engels te doen. Op die manier kom je sneller tot bruikbare resultaten, en is het minder nodig hier zelf correcties op aan te brengen. Dit in combinatie met de informele toon, maak je teksten die leuk en persoonlijk zijn om te lezen.

50+ templates die Jasper te bieden heeft

Templates zijn voorgeprogrammeerde regels waar de AI zich aan houdt om beter van dienst te zijn in het onderwerp dat je zoekt. Het maakt pakkende video titels of blog bericht titels, en kan er voor zorgen dat mensen klikken op jouw resultaat, in plaats van er langsheen scrollen.

Het is tijd om geen tijd en geld meer te verspillen aan het zoeken naar een template dat precies doet wat je nodig hebt. Er zijn meer dan 50 templates, dus je zult er gemakkelijk een vinden die aan je behoeften voldoet.

Een uitgezoomd overzicht van álle templates die Jarvis op dit moment te bieden heeft
Een uitgezoomd overzicht van álle templates die Jarvis op dit moment te bieden heeft

Zoals je ziet is er te kiezen uit meer dan 50 templates. Dit zijn templates die zijn toegespitst op een specifieke opdracht, en voeren deze direct een stuk beter uit dan wanneer je hier zelf een oplossing voor moet bedenken.

Om je van tevoren wegwijs te maken in de templates hebben we een groot deel er van hieronder voor je neergezet:

Long form assistant

De Long form assistant krijg je alleen vanaf het pro abonnement. Dit maakt het mogelijk in 1 groot document al je schrijfwerk te doen, inclusief volledige secties en alinea’s, zonder dat je hoeft te schakelen tussen verschillende vensters.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van bronnen of het bedenken van ideeën. Jasper doet dat allemaal voor je. Je hoeft alleen maar het onderwerp op te geven, je onderdelen te kiezen, en Jasper gaat aan de slag – nieuwe inhoud spinnen in enkele seconden met een minimum aan fouten!

AIDA framework (kader)

Attention , Interest, Desire en Action is waar de afkorting voor staat. Het AIDA template maakt inleidingen voor je content die zijn opgedeeld in deze 4 marketing lijnen. En het doet precies dat, het creeeren van een leuke inleiding die per AIDA een pakkende tekst neer zet die lezers er toe aanzet verder te lezen.

PAS framework (kader)

Problem, Agitate, Solution, de drie stappen waar bezoekers zich graag mee identificeren om zekerheid te hebben dat jouw tekst hen verder gaat helpen en twijfels wegneemt. Het omschrijft in 3 delen, hetprobleem, de ergernis die ontstaat en de oplossing die je ervoor aanbiedt

Content verbeteraar

Voer Jasper met een stuk tekst, en hij herschrijft dit in andere woorden en met een actieve stem. Zo maakt het van een saai stuk tekst een intrigerend stuk dat je de bezoeker bij de les houdt. Ook erg handig voor kleinere stukken tekst die je net even op een andere manier wilt zeggen

Product Omschrijvingen

Creëert product omschrijvingen aan de hand van de informatie die je aanbiedt. Dit betekent niet dat je een stel technische termen er in kan gooien en Jasper precies weet wat je er mee kan. Maar omschrijf in je eigen woorden waar het product voor is, uit bestaat, en kan, en Jasper schrijft hier een goede omschrijving bij.

Blog bericht topic ideeen

Net wanneer je denkt dat je uitgeschreven bent weet de tool andere topics rondom jouw onderwerp te verzinnen. Met een algemeen keyword of onderwerp onder de arm, verzint de ai hier andere topics bij die verbonden zijn met jouw onderwerp.

Blog bericht lijnen

Geschikt voor artikelen die een lijst met opsommingen bevatten, een lijst met beste product voor X, how to’s of stappen die men moet nemen. In dit template is Jasper je voor het voorgaande het best van dienst.

Blog bericht intro paragraaf

Dit is wel een grote favoriet van me geworden. De intro paragraaf maakt het mogelijk een stuk test te schrijven aan de hand van een korte zin die omschrijft waar je post over gaat. Dit werkt uitstekend als je een inleidend stukje tekst nodig hebt. Ook voor header 2 en header 3 paragrafen.

Blog bericht conclusie paragraaf

Schrijft een conclusie aan de hand van een paar kernpunten die je hebt behandeld in je tekst. Geef de hoofdpunten aan die je hebt behandeld in je content, en Jasper maakt hier een conclusie van, zie ook onderaan dit artikel: zoals deze.

Creatief verhaal

Omschrijf in het kort waar het verhaaltje over moet gaan, en jarvis schrijft de rest. Verassend leuke korte verhalen in een mum van tijd. Dit werkt om eerlijk te zijn verassend goed, en voor je het weet maak je de leukste kleine verhalen.

Uitleggen aan een kind ( explain like i’m 5)

Maakt van een aantal regels ingewikkelde informatie een begrijpende tekst die zelfs een kind van 5 zou kunnen begrijpen. Je voert een stuk tekst tot 600 woorden aan, en geeft aan welk niveau de tekst zou moeten hebben. Jasper doet de rest.

Zinuitbreiding

breidt een korte zin of een paar woorden uit naar een langere zin die creatief en interresant is om te lezen.

Facebook ads titel

Maakt titels voor je advertentie waarbij mensen even stilstaan. Pak ze met een leuke titel die het interessant voor ze maakt te klikken, en uiteindelijk te kopen.

Facebook ads advertentietekst

Naast een pakkende titel wil je ook dat de tekst zelf interesse wekt, en mensen nieuwsgierig maakt om meer te leren over je product of dienst. Daar is deze template voor, je geeft een bedrijfsnaam of productnaam op en omschrijft wat het doet en kan. vervolgens zorgt het template voor opties die je direct kunt gebruiken.

Google Ads advertentietitel

Maakt titels voor de ‘headlines’ sectie van jouw google ads.

Google Ads omschrijvingen

Maakt beschrijvingen of omschrijvingen als tekst die past bij jouw advertenties. Als je worstelt met goede ideeen te komen is dit een goede optie om je inhoud interessant te laten maken.

Google my business – wat is er nieuw

Maakt leuke stukken om aan je klanten te laten weten welke nieuwe ontwikkelingen er zijn binnen het bedrijf. Het schrijft op een leuke manier dat laat merken dat je vrolijk bent om dit nieuws naar buiten te brengen.

Google My Business – Evenementen aankondiging

Iets leuks te vieren, binnenkort een opening organiseren, maar even niemand bij de hand om hier wat leuks voor te schrijven. Laat het over aan dit template, en je hebt binnen no-time een leuke aankondiging te pakken om jouw evenement aan de wereld kenbaar te maken.

Google My Business – Product omschrijving

Zoals een productomschrijving hoort te zijn, maar dan vanuit de eerste persoon als bedrijf zijnde. maakt nieuws en omschrijvingen weer leuk om te lezen en zorgt er voor dat mensen geïnteresseerd blijven

Google My Business – Aanbieding

Maakt het beschrijven van een aanbieding leuk en interessant.

Amazon product eigenschappen

Een lijst nodig van producteigenschappen, geef dit werk uit handen aan dit template. Zorgt voor een leesbaar overzicht van alle kenmerken door deze in te voeren aan de tool, en informatie te geven over het product. Ook hier is het mogelijk om wat voorbeelden aan te leveren zodat de resultaten nog beter worden.

Amazon product omschijvingen

Meer willen vertellen in minder woorden om kopers zo snel mogelijk te overtuigen doe je met dit template. Geef de titel op van je product, en voer de kerneigenschappen in het venster er onder in. Het template doet de rest voor je.

Perfecte titels

Titels die mensen aanzetten tot klikken. Wil je met één zin mensen overtuigen dat jij hebt wat ze zoeken dat doe je dat met dit template.

Website sub-titels voor headers

Genereert leuke H2 headers die mensen op je site houden om meer en meer te willen blijven lezen.

Teksten voor Instagram, foto bericht titels

Even geen leuke titel kunnen bedenken voor die perfecte foto die je online wilt zetten? met dit template is het maken van titels voor je foto’s een koud kunstje, en zet aan tot likes en views 🙂

Jasper ai getuigenis helper

Vooral bedoeld om testimonials te maken voor jarvis. Dit template zal in de nabije toekomst ook worden vrijgegeven voor andere onderwerpen dan de software alleen. Om eerlijk te zijn heb ik deze niet veel gebruikt, omdat ik vind dat een getuigenis moet komen van een daadwerkelijke gebruiker.

Mocht je toch dit soort fluff nodig hebben, zet er dan minstens bij dat dit de mening is van de software zelf. Dat houdt het eerlijk, en grappig om te lezen.

Marketing vanuit meer hoeken bekijken

Brainstorm verschillende invalshoeken om je marketing levendigheid te geven. Geeft nieuwe ideeen om je product of dienst te vermarkten en komt met suggegsties zoals je dit zelf nog niet had bekeken.

Punten die overhalen tot actie

Zoek je een lijst met voordelen of redenen om te verwerken in je bericht, e-mail of landingspagina, dan is dit template hier het best geschikt voor. Het vraagt om een titel/productnaam en een omschrijving, en zet dat de belangrijkste zaken voor je op een rij.

Video onderwerp ideeen

Video onderwerp ideeen

Als je ideeen nodig hebt om je volgende video te maken geef je hier op om welk keyword jouw video draait. Met een onderwerp er bij zorgt dit template voor meerdere ideeen om videos over te maken.

Video script ontwerp

Als je de onderwerpen op een rijd hebt, kan je met dit template hier een script voor laten schrijven. Het verhaal wordt voor je in lijnen gezet en werkt het best voor “lijsten en opsommingen” of voor “hoe doe je” of “hoe maak je” video’s.

Video titels

Geef op waar je video over gaat in een paar woorden, voer het keyword in waar je wilt dat je video voor gaat ranken, en dit template doet de rest.

Video script inleiding en introductie

Met slechts een aantal woorden of een zin die de titel van je video weergeeft, maakt dit template er een passende inleiding en introductie bij. Gebruik de andere templates in combinatie met deze om in sneltreinvaart met verbluffende introducties te komen.

YouTube Video omschrijving

Alles klaar om te uploaden naar YouTube, dan heb je alleen nog een beschrijving nodig. Gebruik dit template om een beschrijving onder je video te plaatsen die alle keywords op de juiste plek gebruikt.

Review antwoord

Weet je niet goed hoe je moet reageren op de review die voor je is achtergelaten, laat dit dan voor je doen met het review antwoord template. Zo kom je altijd professioneel over, en blijft de boodschap goed hangen bij iedereen die het leest.

Koude emails persoonlijk laten klinken

Niemand houdt van koude acquisitie, tenzij dit leuk is om te lezen. Schrijf hiermee leuke teksten om bedrijven of personen te benaderen die jou of jouw dienst nog niet kennen.

Email onderwerp

Het onderwerp is het eerste dat mensen zien als ze een mail van je krijgen, en dit bepaalt of het gelezen gaat worden of genegeerd. Door hier een pakkende tekst voor te gebruiken weet je zeker dat je moeite niet ongemerkt verloren gaat.

SEO – berichten – Titels en meta omschrijvingen

Het begint met een goed onderwerp, maar het is wel de bedoeling dat mensen komen kijken. Door een leuke titel te gebruiken en voor de zoekmachine een interessante tekst te hebben ben je deze stap al bijna voorbij. Dit template maakt aan de hand van de productnaam en huidige titel hier een passende nieuwe combinatie voor.

SEO – Homepage – Titel en meta omschrijvingen

Je website heeft een welkom nodig, een homepage die overtuigt en professioneel oogt. Ook moet het interessant zijn om te lezen wat je kan, doet of hebt gedaan. Maak met dit onderdeel teksten voor je homepage die leuk zijn en gevonden worden.

SEO – Productpagina – Titel en meta omschrijvingen

Producten hebben specifieke kenmerken, en deze allemaal omschrijven als ze ook nog op elkaar lijken kan een hele uitdaging zijn. Geeft dit uit handen door voor jou producten elke keer weer een leuke tekst te krijgen die anders is dan wat je al hebt. Houdt er wel rekening mee dat er voldoende afwisselingen in de producten zelf zit.

SEO – Service pagina – Titel en meta

De diensten die je levert hebben de juiste aandacht nodig. En in overzicht van je site moet het direct duidelijk zijn dat jij degene bent die anderen zoeken.

Bedrijfsbiografie

Elk bedrijf heeft een achtergrond, en dit interessant maken voor je bezoekers maakt dit alleen maar leuker en minder onnodig. Door in 600 woorden of minder duidelijk te maken wat je doet en kan, maakt dit template hier een leuke biografie bij.

Persoonlijke biografie

Heb je een persoonlijke biografie nodig voor je CV, LinkedIn of om toe te voegen aan een mail, gebruik dan dit template. Door in het kort en met steekwoorden jezelf te omschrijven, zorgt Jarvis er voor dat het interessant en uitgebreid wordt om te lezen.

Product eigenschappen naar voordelen

Dat jouw product voordelen heeft weet je zelf wel, maar hoe krijg je dit duidelijk naar je bezoekers. Met het opgeven van kenmerken of omschrijving van je product, worden hier de voordelen van uitgelegd. Zo leert iedereen de voordelen van jou product kennen.

Voor en na bruggen leggen – adverteren

Before-After-Bridge (of) BAB, is een copywriting techniek die draait om iemand van een slechte plaats naar een betere plaats te krijgen met jouw hulp.

Het is ontworpen om uw product / dienst een beroep doen op de wil en behoeften van uw lezer en hen te dwingen om de nodige actie te ondernemen.

Unieke waarde propositie

Laat in weinig woorden anderen overtuigen van jouw kunnen. Met deze professionele proposities zal het niet meer liggen aan jezelf verkopen aan de klant. Nu is het alleen nog de taak deze waar te maken.

Onroerend goed aanbiedingen

Sneller woningen verkopen door aan je omschrijving een pakkende tekst te plaatsen. Als de omschrijving van het woning het goed doet, ben je vrijwel zeker van die afspraak om te komen kijken.

Pinterest pin titel en omschrijving

Wat jarvis voor instagram en YouTube kan, kan het natuurlijk ook voor pinterest. Plaatjes kijken is leuk, maar mensen overhalen te klikken en meer te willen weten is nog beter.

Persbericht titel en introductie

Even een writersblock om aan een goede titel te komen of hier een introductie voor te schrijven? Maak het je makkelijk en kom op nieuwe ideeen door dit template met je mee te laten denken.

Vragen stellen die om reacties schreeuwen

als je meer interactie wilt van je volgers, of publiek, dan is een leuke vraag waar mensen op kunnen inspelen niet weg te denken. Doe dit doeltreffend met dit template dat vraagt in een onderwerp en het soort publiek.

Voorbeeld:

Quora antwoorden

Weet je het antwoord op een vraag, maar vind je het lastig hier een goed antwoord voor te formuleren.

Voorbeeld

Teksten in het kort omschrijven

template: Teksten in het kort omschrijven

Om van een lang stuk tekst een behapbaar kort stuk te maken is dit template het meest geschikt.

Voorbeeld van text summarizer

text summarizer: invoerveld met omschrijvende tekst
text summarizer: de uitvoer van jarvis met drie mogelijkheden om uit te kiezen

Is Jasper.ai een gratis tool?

Nee, jasper is in het gebruik niet gratis. Aan het begin en om kennis te maken kan je Jasper AI gratis gebruiken gedurende 5 dagen ( of 7 als je het nodig vindt om restitutie te vragen).

Persoonlijk vindt ik de 5 dagen te weinig om hier echt wat van te begrijpen en de meerwaarde er voor jezelf uit te halen. Omdat

Het bedrijf heeft ook een stel demonstratievideo’s en uitleg gegeven om je leercurve minder steil te maken. Zo kun je de app in actie zien voor je hem gaat kopen. De video’s zijn te vinden op hun homepage en in het bootcamp waarvan je een link krijgt toegestuurd nadat je je geregistreerd hebt. Als je een voorproefje wilt, kun je hier je informatie vinden:

Jasper AI is niet alleen software die je bij het schrijven wil helpen, maar het is een investering die zichzelf binnen 3 weken na aankoop terugbetaalt, of nog sneller, afhankelijk van hoe vaak je nieuwe dingen uitprobeert.

Het is een van de beste investeringen voor tekstschrijvers online om onder de knie te hebben. Voor wie zijn copywriting vaardigheden wil verbeteren, kan dit je antwoord zijn.

Is het eenvoudig te gebruiken

Jasper is gebruiksvriendelijk, wat voor mij geweldig is omdat ik niet hoef te rommelen met knoppen of ingewikkelde codering alleen maar om het aan de praat te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is een stuk tekst aan te leveren, de software vragen wat je wilt dat hij doet, en hij begint passages voor je te schrijven. Het is echt zo eenvoudig.

Wie zijn de mensen achter Jasper.ai

We zijn een team van mensen dat gepassioneerd is over het helpen van anderen. We weten hoe het is om vast te zitten in deze moeilijke industrie en we willen je helpen de moeilijkheden te overwinnen en online succesvoller te worden.

Door onze blog, cursussen, software, tutorials & meer- heeft Jarvis AI al veel digitale marketeers kunnen helpen hun doelen te bereiken.

Het team achter Jarvis bestaat uit de volgende leden:

Het team van Jasper.ai helpt al bijna 10 Jaar ondernemers, marketeers en bureaus via andere bedrijven. Van online cursussens tot andere software oplossingen zoals payment funnels bijvoorbeeld.

Daarnaast mag best genoemd worden dat de Directeur van Jasper.ai zelf ook een actief member is van de community.

Dat hij zelf actief deelneemt in discussies, aankondigingen maakt van nieuwe functies, en ook regelmatig voor de camera verschijnt om dingen uit te leggen siert het bedrijf als geen ander.

Jasper ai beoordelingen

Als je jezelf de tijd gunt om te leren hoe Jasper.ai omgaat met jou commando’s dan kom je er al snel achter hoe krachtig de software eigenlijk is. Jasper.ai wordt gebruikt in veel verschillende omgevingen, van advertenties tot boeken, en ook in combinatie met social media merk je al snel dat er geen tweede is.

Hieronder vindt je testimonials en beoordelingen van mensen die Jasper.ai al langer gebruiken en niet meer zonder kunnen:

Anik Singal

Anik Singal
Lurn

Ik denk dat dit de software van het jaar is, misschien wel van het decennium

Dit is HET gereedschap dat we bij Lurn elke dag gebruiken om onze advertenties te schrijven.

Stephen Boardman

Stephen Boardman
Organice CRM

Een jaar organische marketing in ongeveer 30 minuten
Ik heb zojuist in ongeveer 30 minuten genoeg originele betrokkenheidvragen gemaakt voor een jaar organische marketing. Als je nog steeds twijfelt over het pro plan moet je wel een of ander niveau van waanzin hebben.

Molly Mahoney

Molly Mahoney
The Prepared Performer

Jasper.ai is ZO gemakkelijk in gebruik!
Mijn omgeving gaat uit zijn dak als ze er achter komen hoe gemakkelijk het is, omdat content de nummer 1 reden is wat ze tegenhoudt.

 Charlotte Chan

Charlotte Chan
Brand Babe

Jasper Schrijft beter dan de meeste van mijn vrienden.
Ik heb dit hulpmiddel vandaag pas ontdekt in de Trends groep, en ik ben nu al omver geblazen. Briljant hulpmiddel hebben jullie hier gemaakt! Ik vind het geweldig hoe snel en gemakkelijk het is om goede teksten te maken, en eerlijk gezegd schrijft het veel beter dan ik ooit zou kunnen. Het is alsof ik een full-time tekstschrijver in dienst heb voor 10% van de kosten!

Conclusie

Het maakt niet uit hoeveel woorden je per minuut typt of dat je een grammatica expert bent–je moet nog steeds met de ideeën en inhoud komen die je site doen opvallen. Dat is waar Jasper om de hoek komt kijken!

Dit AI platform kan razendsnel uitstekende marketingteksten genereren met behulp van sjablonen die speciaal voor verschillende soorten websites zijn gemaakt (eCommerce winkel, blog post, enz.). Ze hebben ook een uitgebreide bibliotheek van zorgvuldig samengestelde artikelen, geschreven door echte schrijvers die weten waar ze het over hebben als het gaat om SEO best practices. Je hebt zelfs geen technische vaardigheden nodig want jasper doet alles automatisch.

Door te genereren met Engelse commando’s en deze later te vertalen met Deepl.com kan je werken in veel meer talen dan Engels alleen.

3 thoughts on “Jasper ai review, (voorheen Jarvis ai)”

 1. Goede beschrijving over hoe Jarvis voor Nederlandse teksten te gebruiken. Met gebruik van Engelse teksten is er inderdaad veel betere content mee te schrijven. Persoonlijk gebruik ik Jarvis alleen voor ondersteunende content (hub pages) en advertorials (linkbuilding). Maar ook ben ik begonnen met een Engelse affiliate site en ben erg benieuwd hoe de content na een half jaar gaat ranken t.o.v. de traditionele menselijk geschreven teksten. Maar het scheelt echt enorm veel tijd en in een dag waar je normaal gesproken een artikel van 5000 woorden schrijft kun je dat nu eenvoudig verdrievoudigen. Je geld is dus zo terugverdiend.

  Beantwoorden
  • Hoi Robert-Jan,

   Wat leuk dat ook jij hebt ondervonden dat het gebruiken van Engelse commando’s en tekst duidelijk beter werkt dan hier in het Nederlands op te vertrouwen. Persoonlijk hebben we de beste ervaring met de intro Paragraph, en het PAS framework als inleiding van het blog.

   Bedankt voor je reactie.

   Beantwoorden
   • Ok ja ik laat de intro en titel wel geautomatiseerd schrijven maar gebruik het altijd i.c.m. surfer SEO waar ik alle H2 en H3 headings uithaal en dan vaak begin met een eerste paar woorden voor de aanzet. Het is echt heel erg goed wat Jarvis dan aan kwalitatieve content genereert. De NLP keywords kun je dan overigens ook direct gebruiken voor nieuwe content onderwerpen die je SEO teksten alleen maar beter maakt. Daarna vertalen en corrigeren natuurlijk. Super tool.

    Beantwoorden

Leave a Comment